Wrapola

Bresaola, oliventapenade, cremet feta og sprøde urter

Du ved jeg du elsker tapas. Så hvorfor ikke vælge Wrapola, som giver dig lidt spanske vibes. En friskskåret bresaola, en lækker hjemmerørt oliventapenade balanceret med en lækker cremet feta. De sprøde urter samler hele gildet, og der er nu kun at sige Buen apetito.

Priser
Wralami

Salami, hjemmerørt chili/hvidløgs mayo, mozzarella og sprøde urter

Wralami er til dig, der ved, at din smagsløg skal udfordres. Den stiller sig ikke tilfreds medmindre det brænder en lille smule på tungen. Derfor har vi rørt den lækreste chili-hvidløg mayo kun til dig. Du ved, at hånd i hånd med en god stærk oplevelse går en friskskåret mozzarella. Du ved også, at for at balancere det hele, skal der en lækker gang sprøde urter til.

Priser
Wrapork

Pulled pork, coleslaw med hjemmerørt dressing og sprøde urter

God dansk gris – det er lige dig. Det skal ikke være så fancy. ”Stik mig lidt revet gris. Og så giv mig da lidt frisklavet coleslaw med en syrlig marinade. Men så skal den hjemmerørte dressing også bare være sindssyg lækker i smagen men ikke for meget hokus pokus. Put bare lidt af de grønne urter i, hvis det ikke kan være anderledes.

Priser
Wrakylle

Kylling, Hjemmerørt karry creme, cheddar ost og sprøde urter

Du tjekker hele menukortet ud, men dine øjne lander hele tiden på en Wrakylle. Du ved hvad kylling er og du ved, at kylling går perfekt hånd i hånd med karry. Vanens magt har talt, men husk, helt traditionel er du ikke, for vi har piftet karrycremen op med gul karrypasta, så du et kort øjeblik befinder dig i det varme Asien.

Priser
Wragetar

Mix selv din egen version

En Wragetar Wrapper er til alle jer, der ikke ønsker jeres Wrapper forstyrret af hverken gris, fugl eller ko. I vil bare gerne have en masse lækre cremer, salater og ikke mindst ost i alle afskygninger. Derfor har vi gjort det muligt for jer at mixe jeres helt egen Wrapper med alle de lækkerier vi har. Velbekomme.

Priser