You'll Never forget
the taste

Find os her

Hvad er
Wrappers?

Wrappers er til dig, der ønsker en dessertoplevelse ud over det sædvanlige. Det er til dig, der ved, at du elsker pandekager med is, men vil have mere end det. Til dig der elsker frugt og flødeskum men ikke kan nøjes. Men det er også til dig, der elsker brownie, eksotiske frugter og lækker creme.

Til dig der kan se magien i, at alt dette bliver serveret på en helt ny og unik måde, som både er elegant, praktisk og ubeskrivelig smagfuld. Du ønsker en service, som du selv kan stå inde for og du ønsker et engagement og en oplevelse, som du sent vil glemme.

Søde

Wrappers har en bredvifte af smagsoplevelser til den søde tand. Oplev nøje udvalgte "wrapianter" med spændende og farverige ingredienser serveret på en måde som du aldrig har fået det før.
Men pas på, det kan være svært at vælge!

Se her

Føde

Madpandekager som du aldrig har prøvet det før og vi garantere at du vil prøve det igen. Wrappers til den hule tand som passer perfekt ind i dine frokostplaner.

Se her

Milkshakes

The wrapper med chokoladecreme er til dig, der ved hvad du vil have. Du ved, at chokoladecremen er dét du er kommet for, og derfor skal den ikke forstyrres af hverken sunde frugter eller flødeskum. Nej, den skal bare indeholde chokoladecreme!

Se her

Se alle Wrapianterne

her

Kort om Wrappers

Ideen, drømmene og ambitionerne hos Wrappers bliver udlevet af parret Malene og Allan. Vi elsker at drive Wrappers og brænder for, at kunne give dig en ny og anderledes smagsoplevelse.

Vi brænder for, at du, din nabo, din kollega og din onkel i Jylland får chancen for, at kunne smage en wrapper præcis når de har lyst til det.

Vi brænder for, at bruge danske lækre råvarer, friske frugter og hjemmelavede cremer, til at forkæle dig og dine nærmeste, med en unik oplevelse. Vi brænder for, at forkæle din smagsløg med det vi mener og tror på, er Danmarks lækreste dessert.

Referencer

De skabte en dejlig stemning – arbejder professionelt – altid glade og venlige, som smitter af på kunderne og deres Wrappers smager fantastisk godt – lavet med ægte kærlighed til produktet og de går ikke på kompromis med noget.

Mogens, Bog & Idé

Vi har været så heldige at have Wrappers på besøg til vores søn's 5 års fødselsdag. Det var en super oplevelse og så lækre wrappers vi fik. TAK for jeres gode service og top kvalitet, vi var alle vilde med det og jer

Stina

Bestil os

Lækkersulten?  Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Privat arrangement
Erhvervs arrangement